eur:
395.16
usd:
364.35
bux:
65491.47
2024. március 19. kedd Bánk, József
A boszniai Muhamed Besic (b) és az argentin Lionel Messi a brazíliai labdarúgó-világbajnokság F csoportjának első fordulójában a Rio de Janeiró-i Maracana Stadionban 2014. június 15-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Oliver Weiken

Hét év után visszatért a Ferencváros "történetének legjobb légiósa"

Muhamed Besic még mindig csak 29 éves, ingyen távozhatott az Evertontól.

A magyar bajnoki címvédő és Európa-liga-csoportkörös Ferencváros labdarúgócsapatához igazolt Muhamed Besic, aki 2012 és 2014 között már játszott a zöld-fehéreknél.

A 45-szörös bosnyák válogatott középpályás szerződtetését pénteken jelentette be a honlapján az FTC, amely emlékeztetett arra, hogy a futballistát a szurkolók a klubtörténet legjobb légiósának választották.

A 29 éves Besic a Ferencvárosnál töltött első időszakában 71 mérkőzésen két gólt szerzett, majd a 2014-es brazíliai világbajnokság után az angol Premier League-ben szereplő Evertonhoz igazolt.

A liverpooli együttesnél az idén júliusban járt le a szerződése, így a Ferencváros szabadon igazolhatóként szerezte vissza.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Elárulta az Ukrán Fegyveres Erők főparancsnoka, mivel kerekedhetnek felül Oroszországon

Elárulta az Ukrán Fegyveres Erők főparancsnoka, mivel kerekedhetnek felül Oroszországon

Olekszandr Szirszkij, az Ukrán Fegyveres Erők főparancsnoka kiemelte a drónok fejlesztésének fontosságát az orosz erőkkel szembeni előny elérésében. A Telegramon tett nyilatkozatában, melyet Vadim Szuharevszkij helyettesével való találkozót követően adott ki, Szirszkij az aszimmetrikus megoldások felé való nyitottságát hangsúlyozta. Célja, hogy ezeknek az eszközöknek a használatával minőségi előnyt szerezzenek a létszámban fölényben lévő orosz hadsereggel szemben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×