eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A bajnoki trófea a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolása előtt az isztambuli Halic Kongresszusi Központban 2021. augusztus 26-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Tolga Bozoglu

BL élőben: A Young Boys legyőzte a Manchester Unitedet

Egy hazai győzelemmel és egy döntetlennel kezdődött a labdarúgó Bajnokok Ligája 2021-es csoportköre,Young Boys–Manchester United 2-1, Sevilla Salzburg 1-1.

YOUNG BOYS–MANCHESTER UNITED: Cristiano Ronaldo is játszik az angoloknál. Műfüvön játszanak.

SEVILLA–SALZBURG: A spanyolok a legjobb tizenegyükkel kezd.

YOUNG BOYS–MANCHESTER UNITED: Elia lövésével indult a mérkőzés, De Gea vetődött, de nem kellett labdához érnie. A Vörös Ördögök egyébként kékben játszanak.

YOUNG BOYS–MANCHESTER UNITED 0-1: Ahogyan a Ferencváros, úgy a Man United is előnybe került az YB ellen Bernben. Bruno Fernandes balról érkező beadásánál megelőzte a védőjét, s a kapus lába között lőtte a labdát a kapuba. A labda pörgött, éppen csak áthaladt a gólvonalon, de vitathatatlanul benn volt a gólvonal mögött, 0-1.

SEVILLA–SALZBURG 0-0: Az osztrákok a 15. percben büntetőhöz jutottak, de Adeyemi nem találta el a kaput.

YOUNG BOYS–MANCHESTER UNITED 0-1. Fél perc alatt két lövés, Fassnacht tüzelt az egyik, Ronaldo a másik oldalon, a kapusok védtek.

SEVILLA–SALZBURG 0-1: Újabb tizenegyes, ezt már belőtte az osztrák bajnok, Sucic révén.

YOUNG BOYS–MANCHESTER UNITED 0-1: Wan Bissaka rátaposott Martins bokájára, azonnali piros lapot kapott, okkal. Solskjaer azonnal cserélt, levitte Sanchót és Dalotot küldte be a védelembe.

YOUNG BOYS–MANCHESTER UNITED 0-1: Egy perccel később egyenlíthetett volna az YB, de Fassnacht a jobb kapufa mellé lőtt.

SEVILLA–SALZBURG 0-1: Egészen hihetetlen, hogy a Salzburg egyetlen félidő alatt három büntetőt is rúghatott. A harmadik, akárcsak az első, kimaradt, Sucic rontott, maradt a 0-1.

SEVILLA–SALZBURG 1-1: Jegyezzük meg a nevet: Alekszej Kulbakov, Fehéroroszországból. Négy büntetőt ítélt meg egyetlen félidő alatt. A sevillaiak első tizenegyesét Rakitic berúgta, 1-1.

YOUNG BOYS–MANCHESTER UNITED 0-1: Az 53. percben egy védelmi hiba után Ronaldo kiugrott, majd elesett, szerinte szabálytalanság miatt, a francia játékvezető szerint ellenben nem.

SEVILLA–SALZBURG 1-1: Nyílt a játék, de nincs újabb gól. Sőt, újabb tizenegyes sem.

YOUNG BOYS–MANCHESTER UNITED 1-1: Az YB gólra tudta váltani az emberelőnyt, Nicolas Ngamaleu a csereként a második félidőre beálló Varane-t megelőzve piszkálta a labdát a kapuba, 1-1

YOUNG BOYS–MANCHESTER UNITED 1-1: Solskjaer mintha örizné immár a döntetlent, levitte Bruno Fernandest és Cristiano Ronaldót is.

YOUNG BOYS–MANCHESTER UNITED 1-1: Mindkét csapat sokat cserél, kicsit megtört a játék ritmusa.

YOUNG BOYS–MANCHESTER UNITED 1-1: Sandro Lauper távoli lövését bravúrral védte David de Gea.

SEVILLA–SALZBURG 1-1: Az argentin Lamela nagy helyzetet hagyott ki, nyerhetett volna vele a Sevilla.

YOUNG BOYS–MANCHESTER UNITED 2-1. Jesse Lingaard elképesztő hibájából Siebatcheu mewgnyerte a meccset a Young Boysnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×