eur:
393.79
usd:
367.73
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Magyar Nagydíjának otthont adó mogyoródi pályán, a Hungaroringen 2021. július 29-én. A futamot augusztus 1-jén rendezik.
Nyitókép: Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Magyar Nagydíjának otthont adó mogyoródi pályán, a Hungaroringen 2021. július 29-én. MTI/AP/Darko Bandic

Lewis Hamilton Föld-megmentő életmódról regél - magánrepülőn

A Formula-1 szupersztárja szakembereket is kiakasztott a vegán étrendet tartó kutya regéjével.

A közösségi médiában posztolgat a Formula-1-es brit szupersztár, Lewis Hamilton kutyája bolygómegmentő étrendjével, de valahogy visszás a felvételek szempontjából, hogy a pilóta magánrepülőn közlekedik - hívja fel a figyelmet a Daily Mail brit bulvárlap.

A sportoló kutyája, a bulldog Roscoe két éve "tart" vegán étrendet, legfrissebb posztjukban a kutya gyümölcsökkel (eper, ananász, kiwi), brokkolival, paprikával és babbal látható.

Ismert, sokan azért tartják ezt az étrendet, mert egészségesebbnek tartják, illetve fogyasztásukkal a Földet pusztító állattenyésztés ellen is tiltakozni tudnak. Szakemberek a közelmúltban viszont arra is hivatkoznak, hogy a húsmegvonással fontos nyomelemek, ásványok hiányozhatnak a szervezetből - emberekéből és kutyákéból egyaránt. Rangos állatorvosok egyenesen veszélyesnek tartják a vegánságot állatokra.

Hamilton bejegyzései alatt tömegesen jelennek meg kritikus kommentek.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×