eur:
392.17
usd:
366.44
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Benedek Tibor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Magyarország – Egyesült Államok mérkőzésen a IX. Volvo Kupa nemzetközi férfi vízilabdatornán Budapesten, a XIV. kerületi Laky Károly Sportuszodában 2015. február 13-án.
Nyitókép: Kovács Anikó

Egy éve hunyt el Benedek Tibor

Monogramját és sapkaszámát az UVSE címerében is megörökíti.

„Azt az utat követjük, amit ő kijelölt és ez nem csak most, 365 nappal a halála után van így, de 3000 nappal ezután is így lesz” – fogalmazott az egy éve elhunyt vízilabda-legendáról, Benedek Tiborról korábbi válogatott társa, Szécsi Zoltán a Blikknek.

Szerencsétlennek tartja magát, amiért klubcsapatban soha nem játszhatott együtt Benedek Tiborral, de fia az újpesti vízilabdaklub, az UVSE edzésein láthatta őt, kapott tőle tanácsot.

Az UVSE egyébként címerében örök emléket állít Benedek Tibornak, monogramja és a 8-as szám belekerült.

Továbbá:

Az egyesület elnöke, Lovas Péter beszámolt egy nyár végi vízilabdatornáról, amelynek a neve is Benedek Tiborét viseli majd. Azoknak az egyesületeknek az utánpótláscsapatai vesznek részt, amelyekben a háromszoros olimpiai bajnok legenda játszott. Egy díjat is alapítottak, amely Benedek nevét viseli, a tavalyi díjazottak nemrég vehették át az elismerést a vízilabdázó özvegyétől, Epres Pannitól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×