eur:
393.77
usd:
367.81
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: waterpolo.hu

A serdülőknél is bajnokot avattak a férfi vízilabdázók: KSI, UVSE, BVSC a sorrend

A szegedi nyolcas döntő végén kiváló hajrával 13–8-ra győzött a KSI fiú serdülő csapata az UVSE ellen, a bronzérmet a BVSC szerezte meg.

Az új szegedi Tiszavirág Uszodában rendezték az országos fiú serdülőbajnokág nyolcas döntőjét.

Az első napon, a negyeddöntők során a KSI, az UVSE, a BVSC és a PSN Zrt. Sportiskola csapatai magabiztosan győzték le ellenfeleiket, így szombaton a döntőbe jutásért küzdhettek egymással. Ezekben a KSI és az UVSE nyert, előbbi a pécsieket 15-9-re, utóbbi a zuglóiakat 13-6-ra győzte le – írja a waterpolo.hu.

A vasárnapi bronzmeccsen a BVSC Domján Dávid és Mészáros Bálint triplával 10-7-re verte pécsi riválisát, így a harmadik helyen zárta a bajnokságot.

A fináléban az első negyedet megnyerte a Németh Zsolt által irányított UVSE 4-3-ra, de utána a KSI dominált. A sportiskolások a 6-6-os félidőt követően léptek el, s az UVSE a négy gólig jutó Ionescu Erik vezérletével 9-6 után is zárkózott ugyan, a 4-0-s utolsó etappal, az ötgólos Szalai Péter remeklésével végül magabiztosan, 13-8-ra győzött a Keszthelyi Tibor, Tóth Imre, Horváth János trió irányította KSI.

Egy héttel korábban a gyermekeknél a BVSC győzött, az FTC lett az ezüstérmes, míg az UVSE a bronzérmes.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×