eur:
394.01
usd:
365.68
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott Liverpool - Real Madrid visszavágó mérkőzésen Liverpoolban 2021. április 14-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Sajtóhírek: Zidane már nem titkolja, hogy távozik

A spanyol sajtó úgy tudja, Zinédine Zidane már közölte a Real Madrid első csapatának játékosaival, hogy az idény végén távozik.

Az Onda Cero úgy tudja, hogy a Chelsea-vel szembeni Bajnokok Ligája-búcsú után és a Sevilla elleni bajnoki rangadó előtt beszélt a játékosaival Zidane, ezért kezdődött később az aznapi sajtótájékoztató. A Marca információja szerint is a Sevilla elleni bajnoki előtti napon, május 8-án került sor a vezetőedző bejelentésér - írta a Nemzeti Sport honlapja.

Zidane állítólag elmondta, nehéz döntést kellett meghoznia, sokat gondolkodott rajta, de az elhatározása végleges. Úgy látja, az ő ideje véget ért a Real Madridnál, ezért elérkezett a pillanat a távozására. A francia szakember 2018 után másodszor hagyhatja el a királyiakat.

Zidane eddig 11 trófeát nyert a Real Madriddal, és a La Liga utolsó két fordulójának eredményeitől függően akár meglehet még a 12. is. Csak Miguel Munoz hozott több dicsőséget a klubnak, vele 14 trófeát gyűjtött be a csapat - emlékeztet a portál.

Zidane pozícójának betöltésére a Marca szerint a klub korábbi legendás játékosának, Raúlnak van a legjobb esélye, de Massimiliano Allegri és Joachim Löw is a jelöltek között szerepel. Zidane-t pedig a Juventus várná tárt karokkal.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×