eur:
391.17
usd:
365.5
bux:
68106.69
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Waltner győzelemmel debütált a kiesési rangadón

A házigazda Zalaegerszeg 2-0-ra nyert a hozzá hasonlóan kiesés ellen küzdő, sereghajtó Diósgyőr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában.

A hazaiak kispadján ezúttal debütált az új vezetőedző, Waltner Róbert, s az irányításával megszakadt a csapat négymeccses nyeretlenségi sorozata.

A két csapatnak nemcsak egymással, hanem a rendkívül erős széllel is meg kellett küzdenie, az első félidőben a hazaiak alkalmazkodtak jobban a körülményekhez. Szánthó remekbe szabott szabadrúgásgólján kívül is voltak ígéretes helyzeteik, míg a másik oldalon - bár többet birtokolta a labdát a Diósgyőr - igazán nagy veszélyben nem forgott a kapu, mert a védők mindig időben blokkoltak.

A szünet után átvette az irányítást a vendégcsapat, amely kapufáig is eljutott ugyan, de egyenlítenie nem sikerült. A zalaegerszegiek kontrázni próbáltak, kevés sikerrel, pedig voltak ziccereik is. A hajrában aztán mégis sikerült bebiztosítaniuk a győzelmüket egy szögletet követően, miután Favorov kapásból a kapuba bombázott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×