eur:
393.78
usd:
368.33
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Szöllősi-Zácsik Szandra (k), valamint a szerb Sladana Pop-Lazic (b) és Andela Janjusevic a női kézilabda Európa-bajnokság C csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Szerbia mérkőzésen a dániai Koldingban 2020. december 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Ritzau/Bo Amstrup

Fontos játékos csatlakozhatott a női kézilabda-válogatott keretéhez

Négy negatív PCR-teszt után kapott engedélyt.

Szöllősi-Zácsik Szandra késve, vasárnap helyett csak kedden csatlakozott a pénteken kezdődő olimpiai selejtezőtornára készülő magyar női kézilabda-válogatotthoz.

A magyar szövetség (MKSZ) honlapjának híradása szerint az MTK balátlövőjének pénteki koronavírustesztje kétes eredményt hozott, ezért elővigyázatosságból nem utazott el Győrbe. Az ezt követő napokon négy PCR-tesztje is negatív lett, így a Nemzetközi Kézilabda Szövetség engedélyezte a csapathoz való csatlakozását.

A 19 fős keret tagjai közül 11 játékos a Ferencvárosban szerepel, közülük a jobbszélső Kovács Anett még soha nem játszott a válogatottban. A Bajnokok Ligájában, a bajnokságban és a Magyar Kupában is címvédő Győri Audi ETO KC-t csupán Lukács Viktória képviseli, ugyanis Faluvégi Dorottya és Fodor Csenge sem szerepel a keretben. Minden mérkőzésre 16 játékos nevezhető, a torna során öt cserére van lehetőség.

Továbbra sem ismert, hogy Elek Gábor szövetségi kapitány koronavírusos megbetegedése után mikor csatlakozhat a csapathoz.

Szöllősi-Zácsik Szandra a Hetes című magazinműsorban beszélt hosszabban a válogatott előtt álló feladatokról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×