eur:
393.77
usd:
365.12
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A Szeged és a macedón Szkopje játékosai dulakodnak a kézilabda férfi Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott MOL-Pick Szeged - Vardar Szkopje visszavágó mérkőzésen a szegedi Városi Sportcsarnokban 2019. május 5-én. A magyar csapat 29-25-re győzött, de a Vardar Szkopje 56-52-es összesítéssel továbbjutott a négyes döntőbe.
Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

Sorra bukja BL-meccseit a Szeged kézilabdacsapata

Most épp a PSG-nek írt be az európai szövetség egy 10-0-s győzelmet.

Elmarad a Paris Saint-Germain és a MOL-Pick Szeged csütörtökre tervezett mérkőzése a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 14., utolsó fordulójában.

A szegedi klub honlapjának keddi rövid közleménye szerint az európai szövetség (EHF) kedden törölte a mérkőzést, a győzelemért járó két pontot pedig 10-0-s gólkülönbséggel a párizsi csapatnak ítélte.

Az eset előzménye, hogy a MOL-Pick Szeged és a német Flensburg-Handewitt vasárnap délutánra tervezett találkozója is elmaradt, mert Juan Carlos Pastor szegedi vezetőedző megfertőződött a koronavírussal.

Csapata így hat győzelemmel és nyolc vereséggel zárt az A csoportban, és bár jelenleg a negyedik helyen áll, végső helyezése a csütörtöki mérkőzések eredményeitől függ.

A Telekom Veszprém szerdán a HBC Nantes elleni, hazai mérkőzéssel zárja a csoportkört, és mivel biztosan második lesz, az A csoport hetedik helyezettjével találkozik a nyolcaddöntőben.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×