eur:
392.76
usd:
366.1
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay.com

Ők simogatják most, amit Babos Tímeáéknak kellene

Elise Mertens és Arina Szabalenka az Australian Open női párosgyőztese.

Elise Mertens és Arina Szabalenka nyerte a női párosok versenyét a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

A másodikként rangsorolt belga, fehérorosz duó a pénteki fináléban két játszmában, 1 óra 21 perc alatt múlta felül a harmadik helyen kiemelt Barbora Krejcikova, Katerina Siniakova cseh kettőst. Így a 2019-es US Open után másodszor ünnepelhettek Grand Slam-tornagyőzelmet.

A párosok küzdelmeiben nem szerepelt a címvédő Babos Tímea, miután három nappal a rajt előtt állandó párja, a francia Kristina Mladenovic sérülés miatt visszalépett, bár egyesben elindult.

Eredmény, női páros, döntő:

Mertens, Szabalenka (belga, fehérorosz, 2.)-Krejcikova, Siniakova (cseh, 3.) 6:2, 6:3

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×