eur:
389.02
usd:
361.9
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely
Nyitókép: Pixabay.com

Medvegyev jutott a melbourne-i döntőbe

A Nadalt kiejtő Cicipasz menetelése véget ért.

A negyedik kiemelt Danyiil Medvegyev lesz a címvédő és világelső Novak Djokovic ellenfele az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi döntőjében, miután három játszmában, 6:4, 6:2, 7:5-re legyőzte az ötödikként rangsorolt Sztefanosz Cicipaszt.

Az első szettben Medvegyev koncentráltabban játszott riválisánál, aki többet hibázott, ennek következtében 2:2-nél az orosz játékos brékelt, majd 6:4-re behúzta a játszmát. A folytatásban az orosz játékos változatlanul jobban teniszezett, mint Cicipasz, akinek az adogatását kétszer is elvette, így a második szettet 6:2-re hozta.

A harmadik játszmában Medvegyev 3:2-es vezetésénél a közönség által lelkesen buzdított Cicipasz elvette az orosz játékos adogatását, majd hozta a sajátját, így 4:3-ra fordított. Medvegyev a következő játékban egyenlített, 5:5-nél pedig brékelt, azután hozta a saját adogatását, így 2 óra 11 perc alatt diadalmaskodott.

A 25 éves Medvegyev vasárnap, karrierje első melbourne-i fináléjában a pályafutása 18. GS-győzelmére hajtó Novak Djokoviccsal találkozik.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×