eur:
394.4
usd:
363
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József
Lionel Messi, az FC Barcelona játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a barcelonai Camp Nou stadionban 2019. április 16-án. Az FC Barcelona 3-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Alejandro Garcia

Messit két mérkőzésre tiltották el

A Spanyol Labdarúgó Szövetség két mérkőzésre tiltotta el Lionel Messit, az FC Barcelona argentin csapatkapitányát, akit vasárnap kiállítottak a Spanyol Szuperkupa döntőjében.

A döntés értelmében a hatszoros aranylabdás játékmester a csütörtöki, Cornella elleni idegenbeli Király Kupa-meccset és a vasárnapi, elchei bajnokit kénytelen kihagyni.

Messi a katalánok 3-2-es vereségével zárult finálé hosszabbításának legvégén, a 121. percben tarkón ütötte az Athletic Bilbao játékosát, Asier Villalibrét. A 33 éves játékos a Barcelona első csapatának tagjaként most, pályafutásának 753. mérkőzésén kapott először piros lapot.

Magyar vonatkozású érdekesség, hogy 2005-ben Messi Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban mutatkozott be az argentin válogatottban, de augusztus 17-i debütálása igen rövidre sikeredett. Miután a barátságos találkozón a 63. percben csereként pályára lépett, alig két perc múlva távozott, mert az újonc az őt mezénél fogva ráncigáló Vanczák Vilmosnak könyökkel visszaütött, mozdulatát pedig a bíró kiállítással büntette.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Mire lehet számítani a tőzsdéken?

Mire lehet számítani a tőzsdéken?

A határidős részvényindexek állása alapján esés jöhet az európai piacokon, a nemzetközi befektetők az amerikai jegybank kétnapos kamatdöntő ülésének kezdetére várnak. A legutóbbi inflációs számok arra késztethetik a központi bankot, hogy jelezzék: a kamatlábak a vártnál hosszabb ideig maradnak magasabbak. A piaci szereplők jelenleg 99%-os valószínűséget jósolnak arra, hogy a Fed ezen a héten változatlanul hagyja az irányadó kamatlábakat. Eközben jelentős lefordulást láthatunk a kriptodevizák piacán, nagy esésben van a bitcoin.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×