eur:
392.19
usd:
366.68
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Neymar, a Paris Saint-Germain brazil játékosa a csapat edzésén a Párizshoz közeli Saint-Germain-en-Laye-ben 2019. szeptember 17-én, egy nappal a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a Real Madrid ellen játszott mérkőzés előtt. A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) háromról két mérkőzésre csökkentette Neymarnak a labdarúgó Bajnokok Ligájára szóló eltiltását, a brazil játékos legközelebb a harmadik fordulóban, október 22-én léphet pályára a belga Club Brugge ellen.
Nyitókép: MTI/EPA/Ian Langsdon

Neymar cáfolta, hogy ötszáz fős szilveszteri bulit rendezett

Neymar, a Paris Saint-Germain brazil labdarúgója pénteken cáfolta, hogy napokig tartó óévbúcsúztató bulit rendezett ötszáz ember részvételével.

"A családommal és a barátaimmal ünnepeltem. A koronavírus-járvány miatt mindenkit megvizsgáltak és ügyeltünk a távolságtartásra" - mondta videóüzenetében a 28 éves csatár. Neymar közösségi oldalán látható volt az ünnepi asztal is, amely körül csak minden második széken ültek vendégek.

"Vacsora itthon, távolság a székek között és ez nem ötszáz embernek szól" - nyomatékosította.

Közelmúltbeli brazil médiabeszámolók szerint a futballista napokig tartó mulatságot rendezett több száz ember részvételével a Mangaratibában található tengerparti villájában. A jelentések felháborodást váltottak ki, az egyik legismertebb szakíró, Juca Kfouri például úgy fogalmazott: Neymar gúnyt űz a körülbelül 195 ezer brazil koronavírus-áldozat családjából.

Mangaratiba, 2020. december 30.
Légi felvétel a Paris Saint-Germain francia labdarúgócsapat brazil futballistájának, Neymar da Silva Santosnak a villájáról a Rio de Janeiro állambeli Mangaratiba településen 2020. december 30-án. Neymar 150 embert hívott meg a villájába, hogy együtt ünnepeljék a szilvesztert. A szervező cég, a Fabrica szerint a rendezvényhez beszerezték az összes engedélyt és be fogják tartani a koronavírus-járvány elleni védekezéshez szükséges valamennyi előírást.
MTI/EFE/EPA/Antonio Lacerda
Légi felvétel a Paris Saint-Germain francia labdarúgócsapat brazil futballistájának, Neymar da Silva Santosnak a villájáról a Rio de Janeiro állambeli Mangaratiba településen 2020. december 30-án. Neymar 150 embert hívott meg a villájába, hogy együtt ünnepeljék a szilvesztert. A szervező cég, a Fabrica szerint a rendezvényhez beszerezték az összes engedélyt és be fogják tartani a koronavírus-járvány elleni védekezéshez szükséges valamennyi előírást. MTI/EFE/EPA/Antonio Lacerda

A futballistát az ügyészség is megkereste, hogy adjon magyarázatot a járvány terjedését elősegítő buli szervezéséről.

Brazília a fertőzések számában a harmadik, a halálesetek számában pedig a második helyen áll a világon. A válságos helyzet miatt a riói tengerparton, a Copacabanán is lemondták a hagyományos szilveszteri ünnepségeket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×