eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Mike Tyson egykori amerikai profi nehézsúlyú ökölvívó világbajnok érkezik az általa szervezett jótékonysági golfversenyre a kaliforniai Dana Pointban 2019. augusztus 2-án. A torna bevételét a hajléktalanok és a függőbetegek kezelésére fordítják.
Nyitókép: MTI/EPA/Nina Prommer

Nem akárki hívta ki újra bokszolni Mike Tysont - videó

"Nincs több kifogás. Ennek a harcnak az örökségünkért kell zajlania. Mike, azt mondtad, készen állsz, hogy megküzdj velem. Írd alá a szerződést és lépj be a ringbe, a világ vár, én készen állok" - üzente neki Evander Holyfield.

Újabb veterán nehézsúlyú exbokszvilágbajnok lépett színre Evander Holyfield személyében: az 58 esztendős amerikai kihívta az idén önmagát szintén reaktiváló honfitársát, az 54 éves Mike Tysont, hogy harmadszor is megverekedjenek a ringben.

Holyfield azután jelentkezett be - adta hírül az MMA Fighting portál -, hogy Tyson, 2005-ös utolsó meccsét követően, a múlt hét végén ismét szorítóba lépett és bemutató mérkőzésen döntetlenre végzett az 51 éves, szintén volt világbajnok Roy Jones Jr.-ral.

"Nincs több kifogás. Ennek a harcnak az örökségünkért kell zajlania. Mike, azt mondtad, készen állsz, hogy megküzdj velem. Írd alá a szerződést és lépj be a ringbe, a világ vár, én készen állok" - idézte Holyfield szavait a honlap.

A korábbi klasszis bokszoló május végén Instagram-oldalára feltöltött videofilmmel is igazolni kívánta, hogy komolyan gondolja visszatérését a ringbe, és leszögezte, hogy elszántan készül bokszkarrierje felújítására. Pályafutásuk delén ő és Tyson kétszer találkoztak a szorítóban, mindkétszer vb-címért csaptak össze. 1996-ban Holyfield kiütéssel nyert, az 1997-es mérkőzésükön pedig leléptették Tysont, mivel a csata hevében riválisa fülébe harapott.

Holyfield profiként 44 mérkőzést nyert meg, benne 29-et kiütéssel, s két döntetlen mellett tízszer maradt alul. Tyson - akinek Jones elleni meccsét nem számítják bele hivatásos mérlegébe - 50 győzelmet aratott (44-et KO-val), s hatszor szenvedett vereséget.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×