eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Pintér Attila, a Puskás Akadémia vezetőedzője a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében játszott Debreceni VSC – Puskás Akadémia FC visszavágó mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2018. május 8-án.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Megvan Pintér Attila első győzelme új csapatánál

A Mezőkövesd 2-1-re legyőzte vasárnap a vendég Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában.

Mindkét csapat kifejezetten lendületesen és gólra törő, támadó futballal kezdett. Helyzetek adódtak itt is, ott is a hószállingózás közepette, de igazán nagy bravúrt Szappanosnak kellett bemutatnia. A lehetőségek ellenére gól csak egy Jurinával szemben elkövetett szabálytalanság miatt megítélt büntetőből született. A játékrész második felében sem esett vissza az iram, de ekkor kevesebb veszélyes szituáció alakult ki a kapuk előtt, valamelyest a mezőkövesdi beadások okoztak nehéz pillanatokat a vendégvédelemnek.

A második félidőt a hátrányban lévő Diósgyőr kezdte jobban, a Mezőkövesd pedig inkább a szervezett védekezésre összpontosított. A miskolci csapatnak megvoltak a lehetőségei, de Szappanos több bravúrral megakadályozta az egyenlítést. A DVTK kihagyott helyzetei megbosszulták magukat a hajrában, amikor a csereként beállt Szerderov egy fejes góllal eldöntötte a három pont sorsát, ezt követően a piros-fehérek erejéből már csak a szépítésre futotta.

A hazaiak sikerükkel lezárták hét kör óta tartó nyeretlenségi sorozatukat és elmozdultak a sereghajtó pozícióból, a kispadon pedig november 11-i kinevezése után megszerezte első győzelmét Pintér Attila korábbi szövetségi kapitány.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×