eur:
393.63
usd:
364.79
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Parma, 2012. március 17.Zlatan IBRAHIMOVIC, az olasz AC Milan svéd csatára ünnepli a Parma ellen szerzett gólját az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkőzésen az Ennio Tardini Stadionban Parmában. (MTI/EPA/Elisabetta Baracchi)
Nyitókép: MTI/EPA/Elisabetta Baracchi

Zlatan Ibrahimović miatt aggódnak a Milannál – videó

A Milan svéd csillaga ismét főszerepet vállalt csapata győzelmében, de megsérült, és kérdéses, mikor léphet újra pályára. Pedig a listavezető piros-feketék sikere elsősorban rajta múlik, az eddigi nyolc fordulóban 19 bajnoki gólt szereztek, ebből a veterán csatár tízet lőtt.

A Napoli ellen 3–1-re nyert a Milan, tíz év után tudott ismét győzni a San Paolo Stadionban. Ibrahimović két gólt is szerzett. Már az elsővel rekordot állított be: a hárompontos rendszer bevezetése óta mindössze a negyedik játékos, aki az idényben az első hat bajnokija mindegyikén szerzett gólt. (Két mérkőzésen nem lépett pályára.)

Ezzel Gabriel Omar Batistuta (1994–1995), Christian Vieri (2002–2003) és Krzysztof Piątek (2018–2019) nyomába lépett.

Amióta a januári átigazolási időszakban visszatért az Egyesült Államokból a Milanhoz, már húsz bajnoki gólt szerzett, tízet 18 meccsen a 2019–2020-as idényben, s ugyancsak tízet a mostaniban. Most viszont arra várhatnak a milánóik, mikor tér vissza.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×