eur:
389.63
usd:
363.63
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A MotoGP géposztályban versenyző, kilencszeres vb-győztes olasz Valentino Rossi, a Monster Energy Yamaha csapat tagja a motoros gyorsasági világbajnokság Katalán Nagydíjának szabadedzésén a Barcelona melletti montmelói pályán 2020. szeptember 25-én. A futamot szeptember 27-én rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Alejandro Garcia

Valentino Rossi kiszabadult

Negatív koronavírustesztjét követően elutazhatott a gyorsaságimotoros-világbajnokság Európa Nagydíjának helyszínére Valentino Rossi.

A 41 éves olasz versenyző szerdán még pozitív tesztet adott és úgy tűnt, lemarad a valenciai viadalról, csapata, a Yamaha azonban csütörtök este azt közölte, versenyzőjük elutazhatott Spanyolországba.

A MotoGP kategória hétszeres vb-győztese a fertőzés miatt a legutóbbi két, Alcanízban rendezett fordulót - az Aragóniai és a Teruel Nagydíjat - kihagyta. A versenyhétvégék előtt minden versenyzőnek két negatív teszttel kell rendelkeznie, így Rossit pénteken ismét tesztelik. Ha az újabb teszt is negatív lesz, ott lehet a rajtrácson.

Rossi október 15-én, a Francia Nagydíj után jelentette be, hogy elkapta a vírust.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Tíz éve nem láttunk a hazai ingatlanpiacon ilyen alacsony számokat

Tíz éve nem láttunk a hazai ingatlanpiacon ilyen alacsony számokat

Tíz éve nem volt olyan alacsony a hazai ingatlanbefektetési piac forgalma, mint 2023-ban. A mintegy 600 millió euró 38 százalékos visszaesést jelent a megelőző évhez képest. A csökkenés közepette viszont tovább emelkedett a magyar befektetők aránya, elérve a 82 százalékot. Ezzel párhuzamosan az irodapiacon és az ipar-logisztika szegmensben is emelkedtek a hozamok, miután a magas finanszírozási költségek és a mérsékelt bérleti kereslet továbbra is kivárásra ösztönzi a befektetőket. Mindez azonban nem magyar sajátosság, Nyugat-Európában is hasonló folyamatokat látunk, ahol az elmúlt két évben a kelet-közép-európainál is jelentősebb ingatlanérték-csökkenések mentek végbe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×