eur:
394.3
usd:
370.23
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Ferencvárosi szurkolók a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában játszott Ferencvárosi TC és az olasz Juventus mérkőzésen a Puskás Arénában 2020. november 4-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

A Fradi-ultrák a Barcelona ellen szurkolnak utoljára szervezetten

A Green Monsters koronavírus-járvány miatt a Bajnokok Ligája-mérkőzéseken sem lesz kint a stadionokban szervezett formában.

A Ferencváros ultráit tömörítő Green Monsters szurkolói csoport a koronavírus-járvány miatt a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után az idén több összecsapáson nem lesz szervezetten jelen a stadionokban, sem a hazai, sem az idegenbeli mérkőzéseken. Ezt a csoport a Facebook-oldalán jelentette be.

A szurkolótársakat megszólító közlemény azt írja, hogy "a Covid járvány miatt, a tavaszihoz hasonlóan, ismét korlátozások léptek életbe a mérkőzések látogatása kapcsán.

A stadion befogadóképességének 30 százalékát lehet megtölteni, a lelátón csak maszkban és a megfelelő távolságot betartva lehet tartózkodni.

A Ferencváros abban a szerencsés, de jelen helyzetben szerencsétlen helyzetben van, hogy a bérletesek száma bőven fedezi az így kialakult „befogadóképességet”, ezért jegyértékesítés nem lesz. Ezáltal nincs mindenkinek esélye eljutni a mérkőzésre, kizárólag a bérletesek egy részének."

A fentiek a miatt a következő döntést hozták:

"A mérkőzéseket ilyen formában, a megszokott szervezettségben, létszámban nem tudjuk látogatni.

A Ferencváros szurkolói csoportjai szervezetten drapériákkal nem lesznek jelen a mérkőzésen, illetve szervezett szurkolás (dobok, előénekes) nem lesz.

Természetesen egyénileg minden bérletes szurkolótársunk saját döntése a mérkőzések látogatása.

Várhatóan az idegenbeli mérkőzéseken sem tudunk ott lenni az év hátralévő részében.

A Barcelona elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen, amennyiben a szabályozások még engedik, jelen leszünk!"

❗KÖZLEMÉNY❗ Szurkolótársaink! A Covid járvány miatt, a tavaszihoz hasonlóan, ismét korlátozások léptek életbe a...

Közzétette: Green Monsters2020. november 6., péntek

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×