eur:
393.76
usd:
365.13
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A Portugál Labdarúgó-szövetség által közreadott képen Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott játékosa szobájának erkélyén, Oeirasban 2020. október 13-án, a válogatott edzése alatt. A szövetség bejelentette, hogy Cristiano Ronaldo megfertőződött az új koronavírussal, és bár tünetmentes, nem játszhat a Svédország elleni esti lisszaboni mérkőzésen a labdarúgó Nemzetek Ligájában.
Nyitókép: MTI/EPA/Portugál Labdarúgó-szövetség/Diogo Pinto

Tisztult a kép arról, játszhat-e Ronaldo a Ferencváros ellen

Cristiano Ronaldónak továbbra sincsen negatív koronavírus tesztje, de az olaszországi sajtóhírek szerint hétfőn elhagyhatja a házi karantént.

A Juventus FC portugál csillaga október 13-án adott pozitív mintát, s azóta még egyszer sem produkált negatívat. Ugyanakkor mindvégig tünetmentes volt, az elmúlt 18 napot karanténban töltötte. A Tuttosport szerint az olasz egészségügyi szabályok szerint az alacsony vírusterhelésű, tünetmentes emberek 21 nap után elhagyhatják a karantént, mivel már nem áll fenn annak a veszélye, hogy másokat megfertőzzenek.

Cristiano Ronaldo ugyanakkor addig nem kaphat játékengedélyt, ameddig nem produkál negatív tesztet.

A torinói sportnapilap szerint a portugál csillag kedden újra edzésbe állhat, ugyanakkor az UEFA protokollja nem engedi meg, hogy a Bajnokok Ligája meccsének előestéjén edzzen a keret többi tagjával, amennyiben továbbra is pozitív eredményt mutat.

A fentiek alapján Cristiano Ronaldo biztosan kihagyja a Spezia elleni, vasárnapi bajnoki mérkőzést, ha csak váratlanul nem tud ma mégis negatív mintát adni. A Bajnokok Ligája szabályzata szerint a meccs előtt 24 órával kell negatív tesztet adnia valakinek ahhoz, hogy játékra jogosult legyen.

Ronaldo eddig három mérkőzést mulasztott betegsége miatt, ezekből a Juventus csupán a Dinamo Kijev elleni BL-találkozót nyerte meg.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×