eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Vasas Kubala Akadémia

Megkoszorúzzák Kubala László szobrát a ferencvárosiak

A ferencvárosi labdarúgók hétkor indulnak a Nou Camphoz, a kezdőcsapat már megvan, de Szerhij Rebrov vezetőedző még nem árulta el.

Kisebb nyújtás szerepelt a Ferencváros labdarúgócsapatának délelőtti programjában a Barcelona elleni keddi Bajnokok Ligája csoportmérkőzés előtt.

A csapat a tervek szerint este hét óra körül indul ki a Camp Nou Stadionba a 21 órakor kezdődő összecsapásra.

Szerhij Rebrov vezetőedző már összeállította a kezdőcsapatot, amelyet azonban csak később ismertetnek.

Este nyolc órakor a Camp Nou Stadion előtt a Ferencváros képviselői megkoszorúzzák a klub korábbi játékosának (1945–1946), a Barcelona-legenda (1951–1961) Kubala Lászlónak a szobrát. Az eseményen részt vesz Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Hajnal Tamás sportmenedzser, illetve Berzeviczi Attila, az igazgatótanács elnöke.

A csapattal kapcsolatos az a hír is, hogy Tokmac Nguennek hétfőn gyermeke született, a Ferencváros norvég támadója pedig a meccs napján ünnepli 27. születésnapját.

A Barcelona–Ferencváros-találkozó 21 órakor kezdődik, az M4 Sport élőben közvetíti.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×