eur:
392.37
usd:
365.87
bux:
66823.06
2024. április 26. péntek Ervin
Jeongam, 2012. október 14. Psy dél-koreai rapper fogja a kockás zászlót  a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Koreai Nagydíjának végén Jeongamban 2012. október 14-én. A futamot Sebastian Vettel, a Red Bull csapat kétszeres címvédő német versenyzője nyerte.  (MTI/EPA/Diego Azubel)
Nyitókép: MTI/EPA/Diego Azubel

A koronavírus miatt újabb változás jön a Forma–1-ben

A járvány kapcsán újratervezi a szuperlicence-rendszert a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA).

A szervezet szerdai bejelentése szerint erre azért van szükség, mert a világjárvány miatt több, a Forma-1 előszobájának tekinthető együléses széria idényét lerövidítették, illetve voltak sorozatok, amelyeket teljesen törölni kellett.

"Munkacsoportunk egyeztet a részvényesekkel arról, hogy megváltoztassuk a pontrendszert, nehogy a fiatalok közül a most fennálló szabályok miatt valaki hátrányt szenvedjen" - mondta Tom Kristensen, az FIA versenyzői bizottságának elnöke.

Jelenleg ahhoz, hogy egy pilóta megkapja a Forma-1-es bemutatkozáshoz szükséges úgynevezett szuperlicence-t, a szabályok szerint három idény alatt összesen 40 pontot kell összegyűjtenie a különböző, alacsonyabb kategóriájú együléses sorozatokban. A pontokat az ott elért eredmények után kapják a versenyzők, ahhoz, hogy egy fiatal pilóta a pénteki szabadedzéseken mehessen, 25 pontra van szüksége.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×