eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Az olasz Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya sajtótájékoztatón ismerteti a szeptemberi Nemzetek Ligája-találkozó játékoskeretét a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) budapesti székházában 2020. augusztus 24-én. Az előző keretéhez képest 11 új játékost hívott be a szövetségi kapitány.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Meglepetések Marco Rossitól, kihirdette keretét a magyar válogatott szakvezetője

Az olasz szakember ezzel a 25 játékossal vág neki a Nemzetek Ligája találkozóknak, vagyis a Törökország elleni idegenbeli, és az Oroszország elleni hazai mérkőzéseknek.

Előző keretéhez képest 11 új játékost hívott be a magyar labdarúgó-válogatottba Marco Rossi szövetségi kapitány a szeptemberi Nemzetek Ligája-találkozókra. Az olasz szakember a hétfői sajtótájékoztatón kiemelte: csaknem tíz hónap telt el az együttes legutóbbi, Walesi elleni mérkőzése óta.

"Alapvető, hogy mindig rengeteg szempontot kell mérlegelni a kerethirdetés során, most viszont még inkább sok szempontot kellett figyelembe venni. Néhányan sérültek, másoknak nincs csapata, esetleg nincsenek megfelelő fizikai kondícióban.

Az utolsó kerethirdetéshez képest tizenegy új embert hívtam be"

- mondta Marco Rossi.

A keretben négy újonc - Cseri Tamás, Babati Benjámin, Schäfer András és Szőke Adrián - található.

Kapusok: Dibusz Dénes, Gulácsi Péter, Kovácsik Ádám

Védők: Bese Barnabás, Baráth Botond, Korhut Mihály, Fiola Attila Szalai Attila, Tamás Krisztián, Botka Endre, Lang Ádám, Willi Orban

Középpályások: Cseri Tamás, Gazdag Dániel, Nagy Ádám, Sigér Dávid, Szoboszlai Dominik, Kalmár Zsolt, Schäfer András

Támadók: Szalai Ádám, Babati Benjámin, Nikolic Nemanja, Sallai Roland, Simon Krisztián, Szőke Adrián - írja a sport365.

A B divízió 3. csoportjába sorolt magyar együttes jövő csütörtökön Törökország vendégeként kezdi meg a 2020/21-es sorozatot, majd három nappal később Oroszországot fogadja. A csoport negyedik tagja Szerbia.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×