eur:
393.58
usd:
368.73
bux:
65681.18
2024. április 23. kedd Béla
Lionel Messi, a Barcelona csatára, miután elnyerte az év legjobb labdarúgójának járó Aranylabdát a párizsi Chatelet Színházban 2019. december 2-án. A díjat a France Football francia szaklap hagyományos évenkénti választása alapján ítélik oda.
Nyitókép: Yoan Valat

Ekkora fizetéssel csábítaná Messit Milánóba az Inter

Miután Lionel Messi szerződése lejár jövő nyáron Barcelonában, felkészülhetünk arra, hogy a következő hónapokban több terv is születik arról, hogy egy nagy klub hogyan tudná megszerezni. Az első már meg is van: az Internazionale tervéről a Gazzetta dello Sport számolt be

Amióta kiderült, hogy Messi édesapja Milánóban vásárol ingatlant, egyre több teret kap az olasz sajtóban az Inter érdeklődéséről szóló beszámoló. Függetlenül attól, hogy Antonio Conte, a fekete-kékek edzője reálisan azt mondta: „Könnyebb lenne áthelyezni a Dómot, mint Messit leszerződtetni.”

Az argentin csillag 2021-ben elhagyhatja Barcelonát, s ez mindaddig igaz lesz, ameddig alá nem írja új szerződését. Emiatt is érdemel figyelmet az Inter terve.

Az olasz klub csak akkor érdeklődne Messi megvétele után, ha lejárt szerződésű játékosként, ingyen meg tudja szerezni. Ebben az esetben ugyanis a rendelkezésére álló teljes összeget a játékos fizetésére fordíthatja. Négy esztendő alatt összesen körülbelül 260 millió eurót fizetne, ami azt jelenti, hogy Barcelona csillaga szezononként nettó 50 millió eurót kapna

Ez több, mint amennyit Cristiano jelenleg a Juventusnál keres.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
A kamatdöntés sem zökkentette ki a forintot

A kamatdöntés sem zökkentette ki a forintot

A nemzetközi piacokról a beszerzésimenedzser-index (bmi) jelentések mozgatják a devizapiacokat, míg magyar szempontból a legfontosabb a Magyar Nemzeti Bank délutáni kamatdöntése volt. Hétfőn végül a forint nagyjából a nyitó szint körül fejezte be a napot, míg hétfőn enyhe gyengüléssel indított, aztán benézett a 394-es szint alá, az 50 pontos vágás után viszont semmilyen jelentős elmozdulás nem történt az árfolyamban. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×