INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 10. hétfő
Lőrinc

internazionale

lionel messi

barcelona

Lionel Messi, a Barcelona csatára, miután elnyerte az év legjobb labdarúgójának járó Aranylabdát a párizsi Chatelet Színházban 2019. december 2-án. A díjat a France Football francia szaklap hagyományos évenkénti választása alapján ítélik oda.

Ekkora fizetéssel csábítaná Messit Milánóba az Inter

Infostart

Miután Lionel Messi szerződése lejár jövő nyáron Barcelonában, felkészülhetünk arra, hogy a következő hónapokban több terv is születik arról, hogy egy nagy klub hogyan tudná megszerezni. Az első már meg is van: az Internazionale tervéről a Gazzetta dello Sport számolt be

Amióta kiderült, hogy Messi édesapja Milánóban vásárol ingatlant, egyre több teret kap az olasz sajtóban az Inter érdeklődéséről szóló beszámoló. Függetlenül attól, hogy Antonio Conte, a fekete-kékek edzője reálisan azt mondta: „Könnyebb lenne áthelyezni a Dómot, mint Messit leszerződtetni.”

Az argentin csillag 2021-ben elhagyhatja Barcelonát, s ez mindaddig igaz lesz, ameddig alá nem írja új szerződését. Emiatt is érdemel figyelmet az Inter terve.

Az olasz klub csak akkor érdeklődne Messi megvétele után, ha lejárt szerződésű játékosként, ingyen meg tudja szerezni. Ebben az esetben ugyanis a rendelkezésére álló teljes összeget a játékos fizetésére fordíthatja. Négy esztendő alatt összesen körülbelül 260 millió eurót fizetne, ami azt jelenti, hogy Barcelona csillaga szezononként nettó 50 millió eurót kapna

Ez több, mint amennyit Cristiano jelenleg a Juventusnál keres.

Nyitókép: Yoan Valat
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018