eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Immobile egyre közelebb az Aranycipőhöz

Ciro Immobile újabb gólt szerzett, így már 35 góllal vezeti az olasz Serie A góllövőlistáját. Az európai Aranycipő-versenyben megelőzte Robert Lewandowskit.

Az olasz bajnokság 37. fordulójában a Lazio 2-0-ra verte a Bresciát, így megtartotta az esélyét a második helyre, noha az utolsó forduló előtt „csak” negyedik. Az már korábban eldőlt, hogy vissza nem eshet.

Zlatan Ibrahimović két góljának is köszönhetően az AC Milan 4-1-re nyert idegenben a Sampdoria ellen, s ezzel az újrakezdés óta továbbra is veretlen. A piros-feketék hatodiknál hátrább nem végezhetnek már a bajnokságban, ennek megfelelően biztosan Európa-liga-indulók.

A Lecce és a Genoa továbbra is harcol a bennmaradásért, az északiak egy ponttal jobban állnak. Vasárnap a Hellas Vewronát fogadják, a Lecce vendége a Parma lesz.

Eredmények

Lazio–Brescia 2-0

Sampdoria–Milan 1-4

Verona–SPAL 3-0

Sassuolo–Genoa 5-0

Udinese–Lecce 1-2

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×