eur:
393.75
usd:
365.13
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A kisvárdai kapus, Mihai Adrian Minca gólt kap a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Ferencváros - Kisvárda mérkőzésen a Groupama Arénában 2020. június 13-án. A Ferencváros 1-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Potyagóllal győzött a Fradi

A címvédő és listavezető Ferencváros 1-0-ra legyőzte a bennmaradásért küzdő Kisvárda csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában.

A Kisvárda teljesen felforgatott felállásban lépett pályára, ezért elsősorban a biztonságra helyezte a hangsúlyt. Ennek megfelelően az éllovas fővárosiaknál sokkal többet volt a labda, de fölényük az egész első félidőben meddőnek bizonyult, komoly helyzetet nem tudtak kialakítani. A vendégek erejéből még lövési kísérletre sem futotta.

A folytatásban is a zöld-fehérek akarata érvényesült, de ekkor a kisvárdai kapura nehezedő nyomás már helyzetekkel is párosult, azonban előbb Blazic fejjel, majd Sigér lábbal tévesztett célt. A második félidei egészségügyi szünetet követően aztán utóbbi szerezte csapata győztes gólját, de ehhez a kisvárdai kapus, Minca hibája is kellett, aki "bevédte" a válogatott középpályás beadását. A hazai vezetés nem változtatott a játék képén, azaz az FTC támadott, a Kisvárda többnyire védekezett, újabb gól viszont nem született a lefújásig.

A fővárosiak sorozatban kilencedik bajnoki találkozójukon maradtak veretlenek, pályaválasztóként pedig 52 meccs óta nem találtak legyőzőre, ebben az időszakban a 41. sikerét aratta a csapat.

Az FTC 12 pontosra növelte előnyét, és egyetlen pontra kerül története 31. bajnoki címétől, ha a MOL Fehérvár vasárnap kikap.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×