eur:
393.74
usd:
364.98
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Az orvos, aki összevitatkozott Sergio Ramosszal

Jesus Olmo 2013 és 2017 között vezette a Real Madrid orvosi részlegét. Több konfliktusa is támadt ez idő alatt, az egyik leghíresebbet Sergio Ramosszal vívta meg.

Olmo időszakában a Real Madrid bajnoki címet is nyert, sőt kétszer is elhódította a Bajnokok Ligáját. Mégsem volt mindig nyugodt a légkör.

„Sergio különleges, vele heves csatát vívtunk” – idézte a Marca az Ideal de Granadának adott interjút. – „Olyan, mint én, belemondja az arcodba, amit gondol. Bizonyos dolgaival nem értettem egyet, s elmagyaráztam neki az ezzel kapcsolatos véleményemet. Nem hagyta magát, mind a ketten védtük a saját álláspontunkat, a legnagyobb tisztelettel vitatkoztunk, de ettől még a véleménykülönbségek megmaradtak. Ám ez nem változtatott azon, hogy jó kapcsolatban voltunk.”

Jesus Olmo szorosan együttműködött az edzőkkel, Rafa Benítezzel, Carlo Ancelottival és Zinedine Zidane-nal is.

„Jó tapasztalatok voltak, bár igaz, hogy a stábomnak sokkal nagyobb szerepe volt a szokásosnál. – ismerte el Olmo. – Sok időt töltöttünk a játékosokkal, és ez bizalmatlansághoz vezethet. Az edzők általában inkább egy olyan hagyományos modellt részesítenek előnyben, amelyben mindent ellenőrizhetnek. De én bizonyos értelemben ugyanazon a szinten voltam, mint az edző. Amikor ezen a rendszeren változtattak, eljöttem.”

Három évvel a távozása után Olmónak nincs rossz érzése a klub iránt.

„Megértem, mi miért történt. Orvos vagyok és dolgoztam, amikor azt mondták, hogy dolgozzam. Amikor pedig azt mondták, hogy a régi rendszerben nem tudjuk folytatni a munkát, eljöttem.”

Nem meglepő, hogy Jesus Olmo a Real Madridnál töltött időszakában Cristiano Ronaldóval kapcsolatban szerezte a legjobb tapasztalatokat: „Nagyon jó volt vele a kapcsolatom, csodáltam, mint sportolót, és azt, hogy bár mindenkivel szigorú, de leginkább saját magával. Cristiano rendkívüli tiszteletben tartja az összes szakembert, akivel dolgozik.”

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×