eur:
392.38
usd:
367.55
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Madrid, 2017. december 23.Cristiano Ronaldo (b2) és Sergio Ramos (j3), a Real Madrid, valamint Thomas Vermalelen (j2) és Sergio Busquets (j), a Barcelona játékosa a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2017. december 23-i mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu stadionban. (MTI/EPA/Kiko Huesca)
Nyitókép: MTI/EPA/Kiko Huesca

A Marca szerint a Real Madrid sorsolása jobb, mint a Barcelonáé

A Marca azt jósolja, hogy a Real Madrid és a Barcelona nagy versenyt vív majd a zárásig a La Liga 2019–2020-as idényében, a közeli újrakezdést követően. A katalánok egyelőre két ponttal jobban állnak, de a számítás szerint a Madridnak könnyebb a sorsolása.

A Marca arra alapozza azon véleményét, hogy a Real Madrid sorsolása nem csak a Barcelonáénál, hanem minden más csapaténál könnyebb, hogy bár néhány „forró” stadionba is el kell utaznia – kérdés, ezek mennyire lesznek valóban forróak a nézők hiányában –, mint a Real Sociedadhoz, a Granadához és a Bilbaóba, ráadásul fogadják a harmadik legjobb idegenbeli mérleggel rendelkező Getafét, a Real Mallorca, az Alavés és az Eibar ellen szinte borítékolható a hazai győzelem, ha a riválisok eddigi idegenbeli mérlegéből indulunk ki. Ráadásul idegenbe megy a két leggyengébb hazai mérleget felmutatni tudó gárdához, a Leganéshez és az Espanyolhoz.

A Barcelonáé a legjobb hazai mérleg, az öt hazai meccsen a papírforma 15 pontot ígér a katalánoknak. Idegenbe mennek a Sevillához, az Alavéshez, a Villarrealhoz és a Real Valladolidhoz.

A legfrissebb hír alapján a spanyol kormány tervei szerint június 29-től – korlátozott számban ugyan, de – mehetnek be nézők a mérkőzésekre.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×