eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A 28. Balaton átúszás résztvevői megérkeznek az 5,2 kilométeres táv teljesítése után Balatonboglárra. Egy híján 9300-an úszták át a Balatont a hagyományos Révfülöp és Balatonboglár közötti távon, melyet az idén a változékony időjárás miatt kétszeri halasztás után rendeztek meg. Ezúttal a kiváló idő és 24.5 Celsius-fokos víz várta a próbálkozókat. A legjobb időeredmény 1 óra 8 perc közelében volt.
Nyitókép: A Balaton átúszás résztvevői megérkeznek az 5,2 kilométeres táv teljesítése után Balatonboglárra. MTI Fotó: Horváth Mónika

Gőzerővel folyik a Balaton-átúszás szervezése

A BSI hírlevelében úgy készülnek, hogy a június végi esemény megrendezhető lesz.

A Budapest Sportiroda aktuális hírlevelében jelezte, továbbra is folynak a június 27-re meghirdetett Balaton-átúszás szervezési munkálatai, hozzátéve, "nehéz bármit is mondani egy nyárra tervezett szabadidősporteseményről".

A 38. Balaton-átúszás előtt a szervező leszögezi, "még van két és fél hónap" addig, sok minden történhet. Ha pedig akkor nem, "hosszú még a nyár", halasztva is, de megrendezheti a tömegsporteseményt - "legrosszabb esetben csak 2021-ben találkozunk".

A táv 5200 méter lenne, jelentkezni a helyszínen lehet, vagyis a révfülöpi kikötő melletti focipályán 7 órától 11.45-ig. Rajtolás: 8-tól 12 óráig. A cél: Balatonboglár.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hat héten át zajlik a világ leghosszabb választása: most dőlhet el másfél milliárd ember jövője

Hat héten át zajlik a világ leghosszabb választása: most dőlhet el másfél milliárd ember jövője

Indiában pénteken kezdődött meg a világ legnagyobb általános választása, amelyen közel 1 milliárd választásra jogosult adhatja le a szavazatát. A rendkívüli méretek miatt ezt a szokásosnál sokkal hosszabb időkeretben bonyolítják le, összesen hat héten keresztül zajlik a voksolás, eredményekre csak júniusban lehet majd számítani. A döntés nem könnyű, ugyanis számos olyan tényező van, amely befolyásolhatja a választók döntését. Elemzésünkben összeszedjük, hogy mi motiválhatja most az indiai szavazókat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×