INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 30. szerda
Jeromos

révfülöp

balatonboglár

balaton-átúszás

bsi

A 28. Balaton átúszás résztvevői megérkeznek az 5,2 kilométeres táv teljesítése után Balatonboglárra. Egy híján 9300-an úszták át a Balatont a hagyományos Révfülöp és Balatonboglár közötti távon, melyet az idén a változékony időjárás miatt kétszeri halasztás után rendeztek meg. Ezúttal a kiváló idő és 24.5 Celsius-fokos víz várta a próbálkozókat. A legjobb időeredmény 1 óra 8 perc közelében volt.

Gőzerővel folyik a Balaton-átúszás szervezése

Infostart

A BSI hírlevelében úgy készülnek, hogy a június végi esemény megrendezhető lesz.

A Budapest Sportiroda aktuális hírlevelében jelezte, továbbra is folynak a június 27-re meghirdetett Balaton-átúszás szervezési munkálatai, hozzátéve, "nehéz bármit is mondani egy nyárra tervezett szabadidősporteseményről".

A 38. Balaton-átúszás előtt a szervező leszögezi, "még van két és fél hónap" addig, sok minden történhet. Ha pedig akkor nem, "hosszú még a nyár", halasztva is, de megrendezheti a tömegsporteseményt - "legrosszabb esetben csak 2021-ben találkozunk".

A táv 5200 méter lenne, jelentkezni a helyszínen lehet, vagyis a révfülöpi kikötő melletti focipályán 7 órától 11.45-ig. Rajtolás: 8-tól 12 óráig. A cél: Balatonboglár.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: A Balaton átúszás résztvevői megérkeznek az 5,2 kilométeres táv teljesítése után Balatonboglárra. MTI Fotó: Horváth Mónika
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018