eur:
393.77
usd:
365.39
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Bánhidi Bence (j) és a norvég Sander Sagosen az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában játszott Magyarország - Norvégia mérkőzésen a svédországi Malmőben 2020. január 17-én.
Nyitókép: Bánhidi Bence (j) és a norvég Sander Sagosen a férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában játszott Magyarország - Norvégia mérkőzésen. MTI/AP/TT Hírügynökség/Johan Nilsson

Férfi kézilabda Eb - Súlyos magyar vereség Norvégiától

A magyar férfi kézilabda-válogatott 36-29-re kikapott a világbajnoki ezüstérmes Norvégiától az olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában pénteken, Malmőben.

A rendkívül gyorsan és pontosan játszó skandinávok a 18. percben már tíz góllal vezettek. A második félidő elején a magyarok azonnali piros lap miatt elveszítették egyik kulcsemberüket, Bánhidi Bencét, és ezt követően ugyan felzárkóztak négy gólra, de ellenfelük egy 7-2-es sorozattal végleg eldöntötte a meccset.

A legeredményesebb magyar játékos Ligetvári Patrik és Nagy Bence volt egyaránt öt góllal.

A magyarok két győzelem és egy döntetlen után a maximális két ponttal jutottak a csoportkörből a középdöntőbe, ahol vasárnap Szlovéniával, kedden a legutóbbi kontinenstornán ezüstérmes Svédországgal, szerdán pedig Portugáliával találkoznak. Az első két helyezett az elődöntőbe jut, a harmadik pedig az ötödik helyért játszhat.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×