eur:
393.86
usd:
369.41
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Pixabay

Patinás futballcsapatot vehet a Louis Vuitton tulajdonosa

Nem várt helyről kaphat nagy segítséget az AC Milan. Az utóbbi években közel sem a hagyományaihoz méltón szereplő klub bőkezű támogatóra lelhet.

A Repubblica című olasz napilap szerint a Louis Vuitton divatcég tulajdonosa, Bernard Arnault körülbelül egymilliárd eurót szánna a klub megvételére, amelyet jelenleg az Elliott Management tulajdonol.

A 70 éves Arnault vagyonát a Forbes több mint százmilliárd dollárra becsüli, a luxuscikkekben érdekelt üzletember állítólag Európa leggazdagabb embere. 2018 áprilisa óta ő a divatszakmában a leggazdagabb, akkor vette át a Zara tulajdonosának, Amancio Ortegának az első helyét.

Nagyszabású terveket sző, szeretné újra a világ legjobbjai közé emelni az AC Milant. Ehhez meg kívánja nyerni a menedzseri posztra Pep Guardiolát, s álmodik Lionel Messi megszerzéséről is. Az olasz sajtó szerint, ha nem sikerülnének ezek a tervek, Arnault Jürgen Kloppot és Kylian Mbappét igyekezne megnyerni a Milannak.

A klub hívei azt remélik, Arnault esetleges érkezése olyan korszakot indíthatna, mint három és fél évtizeddel korábban Olaszország akkori leggazdagabb emberének, Silvio Berlusconinak az elnöki székbe ülése.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Amerikai hadihajók sora érkezik Izrael partjaihoz, Washingtonnak kellett leállítania Jeruzsálemet – Híreink az iráni-izraeli konfliktusról csütörtökön

Amerikai hadihajók sora érkezik Izrael partjaihoz, Washingtonnak kellett leállítania Jeruzsálemet – Híreink az iráni-izraeli konfliktusról csütörtökön

Izrael fontolóra vette, hogy azonnali megtorló katonai akcióval reagáljon az Irán által elkövetett múlt szombati támadássorozatra, de végül tartva az esetleges eszkalációtól, elvetette ezt a lehetőséget - számolt be az Axios hírügynökség értesüléséről a Sky News. A héten az izraeli hadsereg és a Shin Bet bejelentése szerint légicsapásban életét vesztette a Hamász belbiztonsági részlegének vezetője, Juszef Shabat - tudósított a Times of Israel. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 15:50
×
×
×
×