eur:
395.68
usd:
372.06
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Nikolics Nemanja (Chicago Fire), az év férfi labdarúgója a díjjal az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Nikolics Zlatan Ibrahimoviccsal egy álomcsapatban

Jól megy a termelés az egykori fehérvári csatárnak a tengerentúlon, mutatjuk az MLS friss álomcsapatát.

Bekerült az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játékhetének álomcsapatába Nikolics Nemanja - derül ki a labdarúgó hivatalos Facebook-oldaláról.

A legutóbbi bajnokiján a Philadelphia Union ellen duplázó Nikolics jó ideje már a Chicago Fire labdarúgója. A korábbi magyar válogatott támadó sorozatban negyedik meccsén volt eredményes, összességében pedig öt találatnál jár négy mérkőzésen.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
Az inflációs fordulat egyik legnagyobb elszenvedője nem kapja meg a mentőövet

Az inflációs fordulat egyik legnagyobb elszenvedője nem kapja meg a mentőövet

Nemcsak a forint szenvedte meg az amerikai inflációs kilátások változását, a korábban globális menedékdevizának számító japán jen 34 éves mélypontra gyengült a dollárral szemben. A gyengülés nem belföldi tényezőknek köszönhető, de ez nem jelenti azt, hogy a japán jegybank jövő heti kamatdöntő ülésen ne tudna tenni a jen védelmében. Csakhogy a Bank of Japan most mással van elfoglalva: azzal, hogy kirángassa az országot az őket évtizedek óta sújtó stagnálásból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×