eur:
391.12
usd:
367.05
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Az amerikai Serena Williams a cseh Karolina Pliskova ellen játszik az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női egyesének negyeddöntőjében Melbourne-ben 2019. január 23-án. Pliskova 6-4, 4-6, 7-5 arányban győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/AAP/Hamish Blair

Kezd eldurvulni a tenisz, szórják a büntetéseket Wimbledonban

Nick Kyrgios és Serena Williams is mintha nem venné tudomásul, hogy sportáguk, amelyből élnek, nem csak az erőről és az indulatokról szól.

Folyamatosan osztogatják a pénzbüntetéseket a wimbledoni Grand Slamen. A minapi rekordösszeg után most az amerikai Serena Williamsnek tízezer dollárt kell fizetni, amiért még a viadal előtt károkat okozott az egyik edzőpályában - írja a Salakblog.

Az olasz Fabio Fogninit háromezer dollárra büntették azt követően, hogy a Tennys Sandgrennel szemben elveszített harmadik fordulós mérkőzése közben magából kikelve azt mondta, bárcsak felrobbanna az All England Club.

Az ausztrál Nick Kyrgios első és második fordulós "hőstettéért" kell, hogy fizessen három-, illetve ötezer dollárt. Szereti testre ütni a labdát, ez pedig kirívó sportszerűtlenségnek számít.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

A befektetők számára a mai lesz a hét legfontosabb napja, ugyanis ma tartja kamatdöntő ülését a Fed. A kamatok szinten tartása szinte biztosra vehető, kérdésből viszont van bőven. Hogyan reagál a jegybank az infláció visszapattanására? Hogyan értelmezi a zavaros reálgazdasági és munkaerőpiaci folyamatokat a jegybank? Mekkora az esélye a recessziónak? Kamatvágás vagy kamatemelés lesz a Fed következő lépése? Ezek a kérdések izgatják most a piacokat, és ha úgy érzik, hogy valamelyikre választ kapnak, a piaci mozgások garantáltak. Minden fél mondatnak jelentősége lesz a mai eseményen, amely után akár teljesen új narratíva is kialakulhat a világpiacokon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×