eur:
393.28
usd:
367.37
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Neymar, a Paris Saint-Germain játékosa a gólját ünnepli a labdarúgó Bajnokok Ligája hatodik, utolsó fordulójában, a C csoportban játszott Crvena zvezda - Paris Saint-Germain mérkőzésen Belgrádban 2018. december 11-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Srdjan Suki

Újabb fejlemény Neymar ügyében

Neymar nem jelent meg a Paris Saint-Germain első edzésén, ezért a labdarúgóklub vezetői közölték: "megteszik a megfelelő lépéseket".

A közlemény szerint a brazil csatárnak hétfőn kellett volna visszatérnie a csapathoz, de a megállapodás ellenére hiába várták, és távolmaradására nem kért engedélyt.

"A klub sajnálattal veszi tudomásul a helyzetet, és megteszi a megfelelő lépéseket"

- írták honlapjukon.

Neymar honfitársa, Leonardo Araújo, a PSG sportigazgatója úgy nyilatkozott, a klub intézményét mindenkinek tiszteletben kell tartania, legyen az Neymar, vagy például Cristiano Ronaldo. A katari tulajdonos, Nasszer al-Kelaifi még keményebben fogalmazott, ugyanis kijelentette, a játékosoknak többet kell tenniük, többet kell dolgozniuk, mint eddig, mert nem szórakozásból vannak a csapatban. Aki pedig ezzel nem ért egyet, az előtt nyitva állnak az ajtók, nyugodtan távozhat. Hozzátette, nem akar többé sztárallűrökkel rendelkező futballistákat a klubnál.

A közleményre reagálva Neymar édesapja Rio de Janeiróban azt nyilatkozta a Fox Sports televíziónak: a PSG-nél jól tudták, hogy a fia nem lesz ott a nyári felkészülés első napján. Elmondása szerint a csatár a Neymar Intézet elnevezésű jótékonysági szervezet vezetőjeként tevékenykedik ezekben a napokban, a programja egy évre ismert és tervezett, elhalasztani nem lehetett. Hozzátette,

a francia fővárosba jövő hétfőn tér vissza.

Neymar bokaszalag-szakadás miatt nem lépett pályára a vasárnap véget ért Copa Americán, amit hazája válogatottja házigazdaként megnyert.

Az elmúlt hetekben egyre erősödtek azok a médiaértesülések, amelyek szerint a 222 millió eurós vételárával világcsúcstartó futballista idén nyáron visszatér korábbi csapatához, az FC Barcelonához. A katalán klub elnöke, Josep Maria Bartomeu a múlt héten azt nyilatkozta, Neymar el akarja hagyni a francia fővárost, hogy visszatérjen Spanyolországba, de a PSG vonakodik eladni.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában
szakértők az Arénában

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×