eur:
394.47
usd:
370.44
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Iker Casillas Twitter-oldala által 2019. május 2-án közreadott kép a Porto labdarúgócsapatának spanyol kapusáról a CUF Porto kórházban. május 1-jén. A 37 éves Casillast szívrohammal kórházba szállították, de élete nem volt veszélyben. A kapus a szezon hátralévő részében már nem lép pályára.
Nyitókép: MTI/EPA/Iker Casillas Twitter-oldala

Iker Casillas szívrohama: újabb hírek a kórházból - fotó

Klubja, a Porto orvosa szerint szerencse a szerencsétlenségben, hogy a labdarúgócsapat spanyol kapusa, Iker Casillas az edzésen kapott szívrohamot szerdán.

Nelson Puga azt mondta: az edzőközpontban azonnal érkezett a segítség, rögtön ellátták a 37 éves játékost.

"Szerencsére hamar megvolt a diagnózis, és a folytatásban is minden rendben ment" - fogalmazott a szakember.

Casillas a portói kórházban szívkatéterezésen esett át, majd egy úgynevezett sztentet ültettek be a szervezetébe.

Puga szerint nem lesz következménye a történteknek, de még korai a kapus sportolói pályafutásának folytatásáról találgatni.

"Most jól van, az állapota stabil. Visszatért a rá oly jellemző humora, nyugodt, vele vannak a családtagjai" - jelentette ki az orvos, hozzátéve, hogy a futballista legalább szombatig a kórházban marad.

Casillas a Real Madrid akadémiáján nevelkedett, karrierje nagy részét a királyi gárdában töltötte: 1999 és 2015 között 725 mérkőzésen lépett pályára, öt bajnoki cím és három Bajnokok Ligája-diadal részese volt. Ezen kívül a spanyol Szuperkupát négyszer, a Király Kupát és az európai szuperkupát kétszer-kétszer hódította el. Nála többször csak Raúl öltötte magára a Real mezét, szám szerint 741-szer. A hálóőr 2015 nyarán igazolt a Portóhoz, amellyel tavaly bajnok volt. A spanyol válogatottban 167-szer lépett pályára, 2008-ban és 2012-ben Európa-, 2010-ben pedig világbajnokságot nyert a nemzeti együttessel.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Kezd magára találni a forint

Kezd magára találni a forint

A hajnali órákban toltak egy szintet a forint euróval szembeni árfolyamán, melynek nyomán a kurzus a 394-es szintről a 396-os szint közelébe ugrott, majd legalább olyan gyorsan szúrt vissza a nyitószintig. Délelőtt viszont lassan tovább veszített értékéből a magyar deviza, de délután az euró dollárhoz képesti erősödését a forint is lekövette. Az izraeli válaszcsapás hírére a befektetők ismét kockázatkerülő üzemmódba kapcsoltak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×