eur:
392.87
usd:
366.47
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Las Vegas, 2017. augusztus 27.Az amerikai Floyd Mayweather (j) és az ír Conor McGregor nagyváltósúlyú ökölvívó-mérkőzése a Las Vegas-i T-Mobile Arénában 2017. augusztus 26-án. (MTI/EPA/Armando Arorizo)
Nyitókép: Floyd Mayweather és Conor McGregor mérkőzése 2017. augusztus 26-án (MTI/EPA/Armando Arorizo)

Ismét visszavonult az MMA többszörös világbajnoka

Másodszor is bejelentette visszavonulását Conor McGregor, aki korábban két súlycsoportban birtokolta a világbajnoki címet a vegyes harcművészet (MMA) legjelentősebb szervezeténél, a UFC-nél.

Az ír sportoló Twitter-oldalán számolt be döntéséről.

A sportág egyik legismertebb alakja legutóbb októberben lépett az oktagonba, akkor kikapott az orosz Habib Nurmagomedovtól, a mérkőzést követően pedig verekedés tört ki, melynek következtében őt hat-, riválisát pedig kilenc hónapra eltiltották.

McGregor először 2016-ban vonult vissza, de később visszatért, 2017 nyarán pedig ökölvívóként is kipróbálta magát: a legendás Floyd Mayweathertől technikai KO-val kapott ki.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×