eur:
394.23
usd:
369.43
bux:
65708.63
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Van Uytvanck és Vondrousova vívja a döntőt a Budapesti tenisztornán

A szombati elődöntőben a belga teniszező nagy csatában győzte le az ötödik helyen kiemelt orosz Jekatyerina Alekszandrovát.

A címvédő Alison Van Uytvanck és a cseh Marketa Vondrousova vívja a vasárnapi finálét a 250 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású budapesti keménypályás női tenisztornán.

A szombati elődöntőben a belga teniszező nagy csatában, öt mérkőzéslabdát hárítva, döntő szett rövidítésben kerekedett az ötödik helyen kiemelt orosz Jekatyerina Alekszandrova fölé, Vondrousova viszont könnyedén, 58 perc alatt győzte le az ugyancsak orosz Anasztaszija Potapovát.

Vasárnap magyar érdekeltség is lesz a BOK Csarnokban: Stollár Fanny a brit Heather Watsonnal az oldalán a páros döntőjében lép majd pályára.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, viszont az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András, a Magosz főtitkára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Amerikai hadihajók sora érkezik Izrael partjaihoz, Washingtonnak kellett leállítania Jeruzsálemet – Híreink az iráni-izraeli konfliktusról csütörtökön

Amerikai hadihajók sora érkezik Izrael partjaihoz, Washingtonnak kellett leállítania Jeruzsálemet – Híreink az iráni-izraeli konfliktusról csütörtökön

Izrael fontolóra vette, hogy azonnali megtorló katonai akcióval reagáljon az Irán által elkövetett múlt szombati támadássorozatra, de végül tartva az esetleges eszkalációtól, elvetette ezt a lehetőséget - számolt be az Axios hírügynökség értesüléséről a Sky News. A héten az izraeli hadsereg és a Shin Bet bejelentése szerint légicsapásban életét vesztette a Hamász belbiztonsági részlegének vezetője, Juszef Shabat - tudósított a Times of Israel. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×