eur:
394.46
usd:
370.32
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: PILLAUD stephane

Francia világsztárral erősít a Győr

Nyártól a Győri Audi ETO-nál folytatja pályafutását a Siófok francia kézilabdázója, Estelle Nze Minko.

A bajnoki címvédő és Bajnokok Ligája-győztes győri klub honlapján arról számolt be, hogy már régóta nyomon követte a 27 esztendős irányító pályafutását. aki a francia válogatottal 2017-ben világ-, egy évre rá Európa-bajnok lett, a riói olimpián pedig ezüstérmet nyert a csapattal.

"Remek adottságú, gyors játékosról van szó, aki remekül lát a pályán" - jellemezte az új igazolást Bartha Csaba klubelnök, aki hozzátette, biztos benne, hogy Stine Oftedallal közösen remekül megoldják majd a következő szezontól az irányítói feladatokat.

„Nagyon örülök, hogy jövőre a Győri Audi ETO KC-ben szerepelhetek. A világ legjobb csapatáról van szó, ahová örömmel megy az ember. Minden évben komoly célokat tűznek ki a csapat elé, ami megegyezik saját céljaimmal: a legjobbnak lenni! Jó lesz ismét a Bajnokok Ligájában szerepelni és szeretném teljesítményemmel bebizonyítani, hogy helyem van a csapatban” – nyilatkozta Estelle Nze Minko.

A Győrnek azért volt szüksége az irányítóra, mert a holland Nycke Groot bejelentette, hogy távozik.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×