eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A győri Cornelia Nycke Groot dob a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében játszott Buducnost Podgorica-Győri Audi mérkőzésen a Papp László Budapest Sportarénában 2017. május 6-án.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Döntött jövőjéről a Győr sztárja

A holland irányító, Nycke Groot nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését a Győri Audi ETO kézilabdacsapatánál.

A győri klub a honlapján tudatta, hogy a játékos hosszas tárgyalásokat követően döntött a távozás mellett. Bartha Csaba klubelnök elárulta: Groot más profilú életre vágyik, és - az egészségét szem előtt tartva - karrierjét már nem ilyen magas színvonalon képzeli el.

A 30 éves játékos közölte: eljött egy olyan pont az életében, amikor valami újat szeretne kipróbálni.

"Új energiára van szükségem,

amit jelen döntésemmel és a holland válogatottság lemondása után remélem, máshol találok majd meg. Nem kérem, hogy bárki is megértse a döntésem, de mindenkit arra kérek, hogy tartsa tiszteletben" - mondta a klub honlapjának.

"Szeretném megköszönni a klubnak az ajánlatát és a türelmet, amit a tárgyalások során felém mutattak. Hálás vagyok, hogy a világ legjobbjaival játszhattam, és közösen értük el céljainkat, valósítottuk meg álmainkat. Fantasztikus élmény volt ennek a klubnak része lenni" - fejtette ki az irányító.

Groot 2015 nyarán csatlakozott a győri csapathoz, melynek színeiben kétszer nyert Bajnokok Ligáját, háromszor magyar bajnokságot és kétszer Magyar Kupát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×