eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A harmadik helyezett Hosszú Katinka a 200 méteres női hátúszás döntője után az úszó világkupa-sorozat budapesti versenyén a Duna Arénában 2018. október 6-án.
Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

Hosszú Katinka igen messzire távozott Magyarországról

Egzotikus helyről küldött magáról fényképet a háromszoros olimpiai bajnok úszónő.

Csak karácsony előtt egy-két nappal fejezte be a munkát Hosszú Katinka: a háromszoros olimpiai bajnok Iron Lady a december közepi, négy aranyérmet termő rövid pályás úszó-világbajnokságot követően "levezetésképp" még részt vett egy rövid, svájci, pénzdíjas versenyen Lausanne-ban, innen penderült szinte egy lendülettel a karácsonyfa alá.

Vasárnap azonban már egzotikus helyről tett közzé képet a közösségi médiában: nem máshol, mint az Amerikai Egyesült Államokhoz tartozó Hawaiiról készült képpel örvendeztette meg rajongóit a vizes sportok nemzetközi szövetsége (FINA) által az év úszónőjének választott sportoló.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×