eur:
392.55
usd:
366.13
bux:
66821.21
2024. április 25. csütörtök Márk
Kylian Mbappé francia válogatott labdarúgó, a Paris St Germain klub játékosa (j) a David Ginola visszavonult francia labdarúgótól (b) átvett Kopa-díjjal az év legjobb futballistájának odaítélt Aranylabda-díj átadóünnepségén Párizsban 2018. december 3-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Valat

Újabb elismerést zsebelt be Kylian Mbappé

A Paris Saint-Germain világbajnok csatára lett az év labdarúgója Franciaországban.

A France Football magazin 1959-ben létrehozott szavazásán a húszéves támadójátékost az idén a Real Madrid középhátvédje, Raphaël Varane, valamint az Atlético Madrid csatára, Antoine Griezmann követi.

Mbappé a francia győzelemmel zárult nyári világbajnokságon megkapta a torna legjobb fiatal játékosának járó díjat. Az idén bajnokságot, Francia Kupát és Ligakupát nyert a PSG-vel, összesen 34 gólt szerzett, az Aranylabda-szavazást pedig a negyedik helyen zárta.

Tavaly a Chelsea középpályása, N'Golo Kante lett a legjobb francia játékos.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×