eur:
394.04
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Szalai Ádám nem játszhat a Leverkusen ellen

Szalai Ádám, a Hoffeinheim labdarúgója nem léphet pályára a Bayer Leverkusen elleni mérkőzésen a német bajnokság szombati játéknapján.

"Ádám hiányozni fog, mert még nincs tökéletes állapotban. Már jobb a gyomra, de még mindig fejfájásra panaszkodik" - nyilatkozta pénteken Julian Nagelsmann vezetőedző.

A magyar válogatott csapatkapitányát szerdán, az RB Leipzig otthonában 2-0-ra elveszített kupameccs első félidejében le kellett cserélni, mert nem érezte jól magát, hányingere volt.

Gulácsi Péter, és az ugyancsak magyar válogatott Willi Orbán lipcsei csapata szombaton Dárdai Pál vezetőedző együtteséhez, a Hertha BSC-hez látogat. Az RB Leipzig szakvezetője, Ralf Ragnick rendkívül elismerően nyilatkozott a berliniek magyar tréneréről.

"Nagy dicséret illeti Dárdait, aki remek munkát végzett az elmúlt néhány évben. Megemelem előtte a kalapomat" - közölte Ragnick.

A tizedik forduló előtt az RB Leipzig az ötödik, a Hertha BSC a hatodik, a Hoffenheim a nyolcadik, a Bayer Leverkusen pedig a 12. helyen áll a Bundesliga tabelláján.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×