eur:
394.62
usd:
369.67
bux:
65678.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Broadbeach, 2018. április 12.Az aktív sporttól visszavonult Usain Bolt nyolcszoros olimpiai és tizenegyszeres világbajnok jamaicai atléta, rövidtávfutó, a 100 és a 200 méteres síkfutás világcsúcstartója sajtóértekezletet tart a kelet-ausztráliai Broadbeachben 2018. április 12-én. Bolt a Gold Coaston zajló Nemzetközösségi Játékokra érkezett Ausztráliába. (MTI/EPA/Dean Lewins)
Nyitókép: MTI/EPA/Dean Lewins

Két gólt lőtt kulcsfontosságú meccsén Usain Bolt

A 100 és 200 méteres síkfutás atlétikától tavaly visszavonult világcsúcstartója korábban azt mondta, a Macarthur South West United elleni mérkőzésen eldől, focista lesz-e. Két gólt rúgott.

Mint az Infostart.hu korábban megírta, kulcsmeccsére készült az ausztráliai Central Coast Mariners csapatában augusztus óta próbajátékon lévő Usain Bolt. A nyolcszoros olimpiai bajnok jamaicai futó csatárként kapott helyet a bajnoki rajt előtti utolsó edzőmérkőzésen, és előbb egy kilépés után ballal,

majd egy védelmi megingást követően szemfüles helyzetfelismerésből volt eredményes.

"Két gólt szereztem, ez jó érzés. Boldog vagyok, hogy lehetőséget kaptam megmutatni, mire vagyok képes a futballpályán. Szeretnék szerződést kapni, formába lendülni és bekerülni a csapatba" - helyezte nyomás alá a csapat edzőjét meccs utáni nyilatkozatával a vágtázó a Nemzeti Sport online-on megjelentek szerint.

Usain Bolt korábbi focis próbálkozásairól és a labdarúgással kapcsolatos pletykákról ITT írtunk.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, de az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András Magosz-főtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Ezeket az autókat veszik most a leginkább Európában

Ezeket az autókat veszik most a leginkább Európában

Bár az év első két hónapja jól indult az európai autópiacon, a március belerondított a növekvő szériába, hiszen az évben először regisztráltak csökkenést az EU-ban - derült ki az ACEA legfrissebb autópiaci statisztikáiból. Bár a nagy autópiacok kivétel nélkül visszaestek, Magyarországon az eladások márciusban is jelentősen tudtak bővülni, elsősorban az elektromos autó támogatási programnak köszönhetően, amely megdobta a teljesen elektromos és hibrid járművek értékesítési számait. Eközben EU-s szinten továbbra is azt látjuk, hogy a benzines és a dízeles autókat veszik a leginkább, de egyre inkább törnek előre a hibridek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×