eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Malmö, 2018. augusztus 7.Anel Hadzicot, a Vidi FC játékosát (b) eltalálja egy pályára bedobott üveg, miközben csapattársai góljukat ünneplik a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén a Malmö Stadionban 2018. augusztus 7-én. A találkozó 1-1-es döntetlennel zárult. (MTI/EPA/Andreas Hillergren)
Nyitókép: Andreas Hillergren

Új játékosokat is nevezett a Vidi

A Vidi a napokban szerződtetett két labdarúgóját, a bosnyák Armin Hodzicot és a bolgár Georgi Milanovot is nevezte az Európa Liga csoportkörére.

A székesfehérvári klub szerdán a honlapján közölte a 23 fős keretet, amelyet hétfőig kellett eljuttatni az európai szövetséghez (UEFA).

Az első csapat tagjai közül - többek mellett - Varga József és Stefan Scepovic sincs benne az El-keretben.

A Vidi a fehérorosz BATE Boriszovval, a görög PAOK-kal, valamint az angol Chelsea-vel szerepel az L csoportban, amelynek küzdelmei szeptember 20-tól december 13-ig tartanak. A csoportból az első és a második helyezett jut be a legjobb 32 közé, és folytathatja szereplését tavasszal az egyenes kieséses szakaszban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×