eur:
393.14
usd:
366
bux:
66587.1
2024. április 26. péntek Ervin
Kijev, 2018. május 25.A labdarúgó Bajnokok Ligája labdájának hatalmas másolata egy kijevi téren 2018. május 25-én, egy nappal a kupasorozat döntője előtt. A döntőt a Liverpool és a Real Madrid játssza az ukrán fővárosban. (MTI/EPA/Robert Ghement)
Nyitókép: ROBERT GHEMENT

Halálcsoportba került a Barcelona a BL-ben

Monacóban elkészítették a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolását. A címvédő Real Madrid könnyű csoportba került, a Barcelonára és a tavalyi döntős Liverpoolra azonban nehéz feladat vár.

A csoportok:

A csoport: Atlético Madrid (spanyol), Borussia Dortmund (német), Monaco (francia), Bruges (belga)

B csoport: Barcelona (spanyol), Tottenham (angol), PSV Eindhoven (holland), Inter (olasz)

C csoport: Paris Saint-Germain (francia), Napoli (olasz), Liverpool (angol) Crvena zvezda (szerb)

D csoport: Lokomotiv Moszkva (orosz), Porto (portugál), Schalke (német), Galatasaray (török)

E csoport: Bayern München (német), Benfica (portugál), Ajax (holland), AEK Athén (görög)

F csoport: Manchester City (angol), Sahtar Doneck (ukrán), Lyon (francia), Hoffenheim (német)

G csoport: Real Madrid (spanyol), Roma (olasz), CSZKA Moszkva (orosz), Plzen (cseh)

H csoport: Juventus (olasz), Manchester United (angol), Valencia (spanyol), Young Boys (svájci)

A csoportkör első fordulóját szeptember 18-án és 19-én rendezik, míg az utolsó körre december 11-12-én kerül sor. A tavaszi folytatásban ezúttal is a csoportok első és második helyezettjei vehetnek részt - a harmadikok az Európa-ligába sorolnak át -, a versenyben maradt 16 klub február közepén a nyolcaddöntőben kezdi meg szereplését az egyenes kieséses szakaszban. A BL döntőjét június elsején Madridban játsszák.

A sorsolás közben adták át az előző szezon legjobbjainak járó díjakat. Minen kategóriában Real Madrid-játékost díjaztak. A kapusok között Keylor Navas, a védők között Sergio Ramos, a középpályásoknál Luka Modric, a támadóknál pedig az azóta már a Juventushoz igazoló Cristiano Ronaldo végzett az élen. Az egész idén legjobbjának Modricot választották.

David Beckham kapta idén az UEFA elnöki különdíját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×