eur:
392.26
usd:
366.76
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

A hosszabbításban mentett pontot a Vidi

A címvédő MOL Vidi FC hosszabbításban egyenlítve 1-1-es döntetlent játszott a vendég Debreceni VSC csapatával Felcsúton a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, így mindkét együttes megőrizte a veretlenségét.

A székesfehérváriak a pontmentéssel immár 24 mérkőzés óta veretlenek pályaválasztóként az NB I-ben, ahol legutóbb 2017 áprilisában a Vasasnak sikerült legyőznie vendégként a piros-kék gárdát.

Mindkét csapat lendületesen kezdte a mérkőzést, de a Vidi volt veszélyesebb, amit Scepovic lövése jelzett, ugyanis bombája a keresztlécen csattant. Nem sokkal később viszont a debreceniek kerültek előnybe, mivel Varga Kevin távoli lövése hajszálpontos volt. Talán a nagy hőség hatására is, de a játékrész második felére valamelyest visszaesett az iram, kevesebb veszélyes szituáció alakult ki, azonban mindkét kapusnak akadt dolga, bravúrt viszont csak Nagynak kellett bemutatnia.

A folytatásban többnyire a két 16-os között folyt a játék, így csak egy-egy lövés okozott némi izgalmat, de komoly védenivalója egyik kapusnak sem volt. Az idő múlásával egyre unalmasabbá vált a mérkőzés, egyre kevesebb erő maradt a játékosokban arra, hogy lendületes támadásokat vezessenek. Ennek ellenére mindkét fél előtt akadt egy-egy ziccer, azonban a lehetőségek kihasználatlanul maradtak. A hajrában már inkább csak a Vidi próbálkozott, a vendégek az eredmény tartására törekedtek, de erőfeszítésüket nem kísérte siker, mivel Tamás óriási bombagólt lőtt a ráadásban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×