eur:
392
usd:
359.42
bux:
72253.66
2024. július 12. péntek Dalma, Izabella

Kopasz Bálint és Kiss Tamás nyerte az 1000 méteres távot

A kajakozó Kopasz Bálint és a kenus Kiss Tamás nyerte meg az 1000 méteres egyest az első hazai válogatóversenyen Szegeden, így ők indulhatnak fő számukban a jövő hétvégi belgrádi Európa-bajnokságon. Kopasz Bálint jelentős előnnyel, Kiss Tamás pedig szorosabb csatában szerezte meg az első helyet.

500 méteren kajak kettesben a Medveczky Erika, Csipes Tamara és a Mozgi Milán, Somorácz Tamás páros győzött. A kenusoknál 200 méteren Balla Virág és a Hajdu Jonatán, Fekete Ádám kettős végzett az élen.

Pénteken az Újpest ötszörös olimpiai bajnok kajakozója, Kozák Danuta nagy fölénnyel nyert 500 méteren egyesben. A versenyző riói sikerei után a tavalyi szezont gyermeke születése miatt kihagyta, visszatérő döntőjében pedig nem adott esélyt Medveczky Erikáéknak.

A férfiaknál 200 méteren kajak egyesben Birkás Balázs nyert, míg 1000 méteren a Hufnágel Tibor, Ilyés Róbert kajak kettes és a Korisánszky Dávid, Mike Róbert kenu páros győzött a válogatón. A női kenusok 500 méteres döntőjében Balla Virág zárt az élen.

A sportági válogató vasárnap zárul a Maty-éren.

Címlapról ajánljuk

Extrém hőség - életbevágó tanácsai vannak Győrfi Pálnak, egy tévhitet is eloszlat

Ebben az extrém melegben a mentők jóval több hívást kapnak a szokásosnál - mondta az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Győrfi Pál ismertette, mik a hőség miatti rosszullét jelei, mit tehetünk magunk vagy mások megsegítésére, mikor hívjunk mindenképpen mentőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Új csúcsrakétát fejlesztettek az oroszok, csalódást jelentett Zelenszkijnek a NATO-csúcs – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Új csúcsrakétát fejlesztettek az oroszok, csalódást jelentett Zelenszkijnek a NATO-csúcs – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Új cirkálórakétát mutatott be az orosz JSC GosMKB Raduga tervezőiroda, ez lesz az Izdelije 720-as. A tervek szerint a fegyvert arra tervezték, hogy hatékonyan cselezze ki az amerikai Patriot légvédelmi rakétákat – írja az Army Recognition. Az amerikai Stratfor elemezte a NATO létrejöttének 75. évfordulójára megrendezett csúcs eseményeit az ukrajnai háború szemszögéből. A dokumentum szerint semmi jelentős ígéret vagy változtatás nem hangzott el az eddigiekhez képest, ez pedig hosszútávon az oroszok kezére játszhat. Cikkünk folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×