eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Lőw Zsolt döntött arról, hogy a PSG kispadjára szerződik-e

A Leipziger Volkszeitung című lipcsei lap szerint Lőw Zsolt, az RB Leipzig másodedzője úgy döntött, hogy igent mond Tuchel hívására, és a PSG másodedzőjeként folytatja edzői pályafutását. Erről a hírről az rblive.de internetes honlap is beszámolt.

„Hallottam a találgatásokról, de továbbra sem döntöttem a jövőmről. Vannak különböző lehetőségek, amelyek közül igyekszem kiválasztani a számomra legjobbat. Még semmi sem dőlt el” – nyilatkozta az ügyben két héttel ezelőtt a Nemzeti Sportnak Lőw Zsolt.

„Így hiteles! Ebből lesz a párizsi! Aki érti, maradjon csendben” – ezt az üzenetet Lőw Zsolt egyik barátja írta ki a Facebookra, miközben Fonyódon horgászott az RB Leipzig másodedzőjével, aki egy jókora, több mint 11 kilós halat tart a kezében - értesült a sportnapilap.

A PSG új trénere, Thomas Tuchel szeretné a stábjában tudni Párizsban, de a magyar szakember egyelőre nem döntött a jövőjéről – legalábbis a nyilvánosság előtt még nem jelentette be.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×