eur:
395.02
usd:
371.02
bux:
65160.25
2024. április 19. péntek Emma
Kijev, 2018. május 26.Mohamed Salah, a Liverpool (j) és Sergio Ramos, a Real Madrid játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében a kijev Olimpiai Stadionban 2018. május 26-án. (MTI/AP/Efrem Lukackij)
Nyitókép: Efrem Lukackij

Döntött az UEFA Sergio Ramos büntetéséről

Az UEFA nem vizsgálja Ramos és Karius esetét.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nem bünteti meg Sergio Ramost, a Real Madrid csapatkapitányát, aki a Liverpool kapusával, Loris Kariusszal ütközött a Bajnokok Ligája szombati fináléjában.

A címvédő spanyolok 3-1-es sikerével zárult összecsapáson 0-0-s állásnál az angolok védője, Virgil van Dijk az ötösön belül hátulról meglökte Ramost, aki estében - a visszajátszások tanúsága szerint -könyökével a hálóőr arca felé csapott.

Az UEFA bejelentése szerint "ebben az esetben nem alkalmazható" az a fegyelmi szabály, amely lehetővé teszi vizsgálat indítását olyan súlyos szabálytalanságoknál, amelyeket a játékvezető nem vett észre.

Az UEFA egyben bejelentette, hogy "más tiltakozást nem nyújtottak be".

Ramost számos bírálat érte, mivel összeakaszkodott a Mersey-partiak legjobbjával, Mohamed Szalah-val, aki az eset következtében vállsérülést szenvedett, s emiatt le kellett cserélni. Karius két óriási hibája nyomán is gólt kapott a Liverpool, így a kapust is sokan kritizálták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×