eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Bécs, 2008. június 22. Gianluigi BUFFON olasz kapus néz a kapu felé tartó labda után az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében játszott Spanyolország-Olaszország mérkőzésen a bécsi Ernst Happel stadionban 2008. június 22-én. (MTI/EPA/Georgi Licovski)   Mobilkommunikációs eszközön nem közölhető!
Nyitókép: GEORGI LICOVSKI

Buffon nagy bejelentést tett

Az idény végén távozik a Juventus labdarúgócsapatától Gianluigi Buffon, az együttes kapusa és csapatkapitánya.

Szombaton, a Verona ellen lép pályára utoljára a Juventusban Gianluigi Buffon. A 40 éves kapus 1995 november 19-én debütált a Parma színeiben az olasz bajnokságban, majd 2001-ben szerződött igazolt a torinói együtteshez. Összesen 639 olasz bajnokin szerepelt és összesen 26 trófeát nyert el.

A csütörtöki eseményen köszönetet mondott neki Andrea Agnelli klubelnök, aki bejelentette, hogy Wojciech Szczesny lesz a kapus, Giorgio Chiellini pedig a csapatkapitány a következő idényben.

Buffon hozzátette, 15 nappal ezelőttig még biztos volt abban, hogy befejezi karrierjét, de kapott néhány megkeresést, és még ezeket mérlegeli. Szóba került, hogy visszatérne a Parmához, amelyet gyerekkori álomnak nevezett.

A világbajnok kapusról készült portrénkat itt olvashatja el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×