INFORÁDIÓ 
2018. szeptember 24. hétfő
Gellért, Mercédesz

liu shaolin sándor

pezsgő

usain bolt

Shaolinéknak csalódást okozott a pezsgős buli Usain Bolttal

Shaolinéknak csalódást okozott a pezsgős buli Usain Bolttal

Infostart

Beváltotta ígéretét Usain Bolt, a nyolcszoros olimpiai bajnok jamaicai sprinter elküldte a pezsgőt a pjongcsangi olimpia magyar hőseinek. Liu Shaolin Sándor ugyanakkor kicsit csalódott, mert szerettek volna többet kihozni ebből a lehetőségből.

Shaolinék végre megkapták Bolttól a beígért pezsgőt.

A Magyarország első téli ötkarikás aranyérmét megnyerő rövid pályás gyorskorcsolyaváltó négy tagja, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Burján Csaba és Knoch Viktor hamarosan kilőheti a dugót többek között a 6 literes Mumm-üvegből is.

Bolt az óriási, nagyjából 160 ezer forintot érő palackon kívül további hat kisebb kiszerelésű – aminek darabja 10 ezer fölött kezdődik – italt is küldött a magyaroknak.

A sztáratléta még a pjongcsangi játékok előtt felhívást intézett a sportolókhoz a közösségi oldalán. Megígérte, minden győztesnek pezsgőt küld, aki a védjegyévé vált pózban áll a dobogón, s meg is mutatta, mit ad cserébe. A magyarok eleget tettek Bolt „óhajának”, a staféta legfiatalabb tagja, Liu Shaoang feltöltötte az Instagram-oldalára az erről készült fotót, amire már magától Usain Bolttól kommentben érkezett a válasz. Pezsgősüveges és tapsoló kezes hagulatjelekkel gratulált a történelmi aranyéremhez - írta a Blikk.

Az ajándékra sokat kellett várni, két hónap eltelte után jutottak a méregdrága italokhoz Shaolinék.

Liu Shaolin Sándor elmondta: komolyabb hírverést szerettek volna kihozni ebből a lehetőségből, esetleg elmenni hozzá Jamaicába, de ez sajnos nem jött össze.

BOOM GOLD ???? @usainbolt

Liu Shao Ang♓️ (@liushaoang) által megosztott bejegyzés,

Nyitókép: Czeglédi Zsolt
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH